Daniil Medvedev en Botic van Zandschulp na de kwartfinale in New York. Inzet: Vandaag tijdens zijn partij tegen Richard Gasquet.
Volledig scherm
PREMIUM
Daniil Medvedev en Botic van Zandschulp na de kwartfinale in New York. Inzet: Vandaag tijdens zijn partij tegen Richard Gasquet. © AFP, EPA

Botic van de Zandschulp ziet kansen tegen Medvedev: ‘Het voelt comfortabeler dan in New York’

Net als bij de US Open vorig jaar, waar Botic van de Zandschulp doorbrak, stuit hij in Melbourne op Daniil Medvedev.  Toen kwam zijn onbevangenheid van pas, nu hoopt hij dat die ervaring hem helpt. De Nederlander speelt tegen de Rus in de Margaret Court Arena, het tweede stadion op Melbourne Park. Er worden vanaf 01.00 uur Nederlandse tijd eerst twee vrouwenwedstrijden gespeeld, daarna is Van de Zandschulp aan de beurt.

  1. Ancelotti gaat voor het ultieme met Real Madrid: ‘Al duizelig bij het idee dat we de finale spelen’
    Met video

    Ancelotti gaat voor het ultieme met Real Madrid: ‘Al duizelig bij het idee dat we de finale spelen’

    Real Madrid bereikt dit seizoen volgens trainer Carlo Ancelotti haast ‘het ultieme’ wanneer zaterdag ten koste van Liverpool de Champions League wordt gewonnen. Het zou voor Real de vijfde eindzege in negen seizoenen zijn in het belangrijkste toernooi voor Europese clubteams. Bovendien lukte het Real pas vier keer eerder om in hetzelfde seizoen zowel de Spaanse titel als Champions League te winnen.