Xavi Simons viel nog in bij PSG.
Volledig scherm
Xavi Simons viel nog in bij PSG. © AFP

Bekijk hier alle uitslagen van deze zaterdag in de buitenlandse competities

Buitenlands voetbalVeel mooie wedstrijden op deze zaterdag in de buitenlandse topcompetities, met onder meer de strijd tussen Manchester City en Chelsea en vanavond de stadsderby van Sevilla.

 1. Botic van de Zandschulp ziet kansen tegen Medvedev: ‘Het voelt comfortabeler dan in New York’
  PREMIUM

  Botic van de Zandschulp ziet kansen tegen Medvedev: ‘Het voelt comfortabe­ler dan in New York’

  Net als bij de US Open vorig jaar, waar Botic van de Zandschulp doorbrak, stuit hij in Melbourne op Daniil Medvedev. Toen kwam zijn onbevangenheid van pas, nu hoopt hij dat die ervaring hem helpt. De Nederlander speelt tegen de Rus in de Margaret Court Arena, het tweede stadion op Melbourne Park. Er worden vanaf 01.00 uur Nederlandse tijd eerst twee vrouwenwedstrijden gespeeld, daarna is Van de Zandschulp aan de beurt.
 2. Medaillespiegel Winterspelen in Peking | Hoe verloopt goudjacht van TeamNL?

  Medail­lespie­gel Winterspe­len in Peking | Hoe verloopt goudjacht van TeamNL?

  Op de alltime-ranglijst van de Winterspelen staat Nederland na 23 edities op de tiende plek met liefst 130 medailles (45 keer goud, 44 keer zilver en 41 keer brons). Hoeveel komen daar komende weken bij? Kan Team NL straks in Peking een sprongetje maken op de ranglijst aller tijden? En hoe doen de Nederlandse atleten het in China? Na elke medaille-onderdeel houden we in onderstaande ranglijst de medaillespiegel bij van Peking 2022.