Cristiano Ronaldo kopte in de extra tijd de 2-3 binnen voor Juventus tegen Udinese, maar hij bleek nipt buitenspel te staan en het feest was dus voor niets.
Volledig scherm
PREMIUM
Cristiano Ronaldo kopte in de extra tijd de 2-3 binnen voor Juventus tegen Udinese, maar hij bleek nipt buitenspel te staan en het feest was dus voor niets. © REUTERS

Allegri trekt bij Juventus zijn eigen plan en houdt geen rekening meer met ‘Project Ronaldo’

VideoDaags nadat hij als bankzitter aan het nieuwe Serie A-seizoen begon, raakt Italië niet uitgepraat over de sportieve toekomst van Cristiano Ronaldo. Ligt die nog wel bij Juventus, dat hem drie jaar geleden als een onaantastbare superheld binnenhaalde, maar waar hij op zijn 36ste nu steeds meer een mens van vlees en bloed blijkt?

  1. Cristiano Ronaldo denkt Juventus als invaller te redden, maar goal in extra tijd wordt afgekeurd
    Play
    Samenvatting

    Cristiano Ronaldo denkt Juventus als invaller te redden, maar goal in extra tijd wordt afgekeurd

    Juventus is het nieuwe seizoen in de Serie A begonnen met een 2-2 gelijkspel bij Udinese. Door twee fouten van de Poolse keeper Wojciech Szczęsny gaf Juventus de 0-2 voorsprong nog weg, terwijl Cristiano Ronaldo na een uur pas binnen de lijnen kwam. Hij leek in de 95ste minuut nog de winnende 2-3 te maken, maar de goal van de 36-jarige Portugees werd afgekeurd omdat hij nipt buitenspel stond bij de voorzet van Federico Chiesa.