De sterren van PSG (Kylian Mbappé en Neymar) en Real Madrid (Sergio Ramos en achter hem Raphaël Varane) staan ‘gewoon’ in de achtste finale.
Volledig scherm
De sterren van PSG (Kylian Mbappé en Neymar) en Real Madrid (Sergio Ramos en achter hem Raphaël Varane) staan ‘gewoon’ in de achtste finale. © REUTERS

Alleen de rijkste landen doen nog mee aan de Champions League

Spanje, Engeland, Italië, Duitsland en Frankrijk maken meer dan ooit de dienst uit in de Champions League. Voor het eerst in de geschiedenis van het toernooi zijn alleen de vijf rijkste landen vertegenwoordigd bij de laatste zestien clubs.

  1. Schmidt is nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen meerdere versterkingen’

    Schmidt is nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen meerdere versterkin­gen’

    Trainer Roger Schmidt van PSV blikte vrijdag op trainingscomplex De Herdgang vooruit op het duel van PSV met FC Emmen van zaterdagavond in het Philips Stadion. Na de winst op FC Groningen bespeurde hij deze week bij de trainingen van PSV goede zin, spirit en zelfvertrouwen. ,,We hebben daar aardig gespeeld, maar moeten nog stappen vooruit zetten”, vond de coach. ,,Tegen Emmen hebben we de eerste gelegenheid. We willen ons in onze eerste thuismatch aan onze supporters laten zien.”