Stefania tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam.
Volledig scherm
Stefania tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. © EPA

Zaal en kijkers laaiend enthousiast over songfestivaloptreden Nederlandse Stefania

Het in Rotterdam Ahoy aanwezige publiek liet zich vanavond tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival goed horen voor de Utrechtse Stefania, die namens Griekenland meedoet met het nummer Last Dance. Ook op Twitter reageren kijkers enthousiast.

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. Willem-Alexander en Máxima prijzen gaststad songfestival: ‘Eén winnaar staat al vast: Rotterdam’

  Wil­lem-Alexan­der en Máxima prijzen gaststad songfesti­val: ‘Eén winnaar staat al vast: Rotterdam’

  Het eerste grote compliment voor Rotterdam als festivalstad is al binnen, en niet van de eerste de beste. Want koning Willem-Alexander en koningin Máxima laten in een tweet weten onder de indruk te zijn van de inspanningen die in de Maasstad worden verricht met het Eurovisie Songfestival. ,,Er is geweldig werk verzet door iedereen die bij de organisatie betrokken is. Eén winnaar staat al vast: Rotterdam’’, zo wordt vanuit het koningshuis gemeld.