Halyna Hutchins
Volledig scherm
Halyna Hutchins © AP

Zus overleden cameravrouw Halyna Hutchins: ze was mijn rolmodel

Svetlana Androsovych, de zus van de overleden cameravrouw Halyna Hutchins, ‘kan niet geloven’ wat er met haar zus is gebeurd. Donderdag overleed de cameravrouw toen acteur Alec Baldwin op haar vuurde met een wapen dat geladen bleek te zijn, op de set van de film Rust. ,,Ik was erg trots op haar en ze was mijn rolmodel”, zegt ze tegen Kyiv Post.

 1. Tattoos mogen, roken liever niet: dit is het ‘keurslijf’ dat Julia zich als K3'tje zal aanmeten
  PREMIUM

  Tattoos mogen, roken liever niet: dit is het ‘keurslijf’ dat Julia zich als K3'tje zal aanmeten

  Ze was nog maar een paar minuten officieel het nieuwe K3'tje, of Julia Boschman (19) gaf al de eerste interviews over haar nieuwe job. En ook de rest van de week werkt ze zich door een bomvolle planning. Voorganger Klaasje gaf eerder al toe dat ‘geleefd worden’ een van de redenen was dat ze uit de groep stapte. Maar hoe strak zit dat keurslijf van Studio 100 eigenlijk? Van 33 repetitiedagen voor de grote shows tot 10 halve dagen aan meet & greets, CEO van Studio 100 Anja van Mensel geeft tekst en uitleg: ,,Wie bij K3 zit, verdient goed.”
 2. Julia (19) uit Bergen op Zoom maakt K3 weer compleet
  video

  Julia (19) uit Bergen op Zoom maakt K3 weer compleet

  Na weken vol optredens en beoordelingen van de juryleden is vanavond bekend geworden wie het nieuwe lid wordt van meidengroep K3. Amy en Julia wisten met een meerderheid van de publieksstemmen in de finale te belanden, maar Hanne en Marthe waren de beslissende factor. Zij kozen voor de 19-jarige Julia Boschman uit Bergen op Zoom, die vanaf nu officieel naast de twee dames op het podium mag schitteren en een compleet nieuw leven tegemoet gaat. ,,Dromen komen uit”, jubelde ze.