Volledig scherm
PREMIUM
Elton John in Ziggo Dome © EPA

Zorgen deze oordopjes voor een revolutie bij liveconcerten?

Perfect geluid bij een liveconcert, onafhankelijk van de akoestiek in zaal of stadion. Het klinkt als een droom, maar een Brits bedrijf zegt het met ‘Peex’ voor elkaar te hebben. ‘Hearing is believing’, stelt bedenker Graham Tull. Verslaggever Alexander van Eenennaam van deze krant testte het uit bij Elton John in de Ziggo Dome.

Ik moet het nog zien. En vooral horen. Met scepsis schud ik Graham Tull de hand. Een op-en-top Brit, wiens vliegtuig uit Londen eerder op de dag vlak voor de landing op Schiphol werd getroffen door de bliksem. ,,We werden een beetje heen en weer geschud, a bumpy flight.’’

  1. Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Er is online commotie ontstaan over de afgelopen uitzending van de Vlaamse variant op Dancing with the Stars. Via sociale media laten verschillende kijkers weten dat ze niet te spreken zijn over de uitslag van de wedstrijd en kwade opzet vermoeden. Zo moest Evy Gruyaert zondag de show verlaten, hoewel ze aardige punten kreeg van de jury. Via een lang bericht op Instagram reageert Jan Kooijman (38) nu op alle opschudding.