Damiano David, de zanger van de Italiaanse songfestivalwinnaar Måneskin tijdens een persconferentie na de finale.
Volledig scherm
Damiano David, de zanger van de Italiaanse songfestivalwinnaar Måneskin tijdens een persconferentie na de finale. © Hollandse Hoogte / Dana Press Photo

Zanger Måneskin wordt getest op drugs na ‘snuifgate’: ‘Hij ruimde gebroken glas op’

updateDe zanger van de Italiaanse band Måneskin wordt onderworpen aan een drugstest om de geruchten te ontkrachten dat hij gisteravond cocaïne zou hebben gebruikt bij het Eurovisie Songfestival. Op sociale media ontstond controverse rond de winnaar van het feest, omdat in een veelvuldig gedeeld fragment te zien was hoe Damiano David met zijn hoofd naar een tafel ging en een snuifbeweging maakte. Zelf ontkende hij het ten stelligste. Vanavond deed hij dat opnieuw in de Humberto, de talkshow van presentator Humberto Tan.

2 reacties

  • Ruud de Vries

    2 jaar geleden
    Mocht het nog onduidelijk zijn: de reactie van de drummer zegt ook wel iets.. hij stoot de zanger aan met een soort van "niet-doen-joh" blik. Waarom zou je iemand aanstoten als die een gebroken glas opruimt?. Ik zou gaan helpen! Je wilt je niet snijden aan een gebroken glas, immers. Bovendien wil je zien wat je oppakt. Met je neus op tafel zitten graaien naar een gebroken glas ónder de tafel is super dom: je snijdt jezelf geheid. Coke snuiven is ook superdom trouwens. Een helemaal op TV.
  • Mari Aertse

    2 jaar geleden
    Jammer dat als er nu eens een lekker origineel rock nummer heeft gewonnen geprobeerd wordt om de terechte winnaar onderuit te halen.