Volledig scherm
© Brunopress

Wendy laat emoties vrije loop en Doutzen doet wel heel veel dutjes

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Doutzen verklapt hoe ze haar modellenleven combineert met een gezin. De bloedmooie Friezin blijkt fan van heel veel dutjes op een dag.

Glamourpoes Anna Nooshin is een voorraadkast met een drol van gigantisch formaat gespot.

Wendy van Dijk is werkelijk overspoeld met felicitaties en hartverwarmende reacties nadat ze een filmpje online zette waarin duidelijk werd dat ze, samen met haar ex Xander de Buisonjé, zoon Sem een microcar cadeau had gedaan. Voor de liefhebbers: vandaag deel 2, met een ietwat ontroerde Wendy.

Dank voor jullie ontzettende lieve en ontroerende reacties op Sem zijn verrassing. Vandaar hier deel 2; @semvandijk2.0 @ligiermicrocarbenelux

8,685 Likes, 188 Comments - Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) on Instagram: "Dank voor jullie ontzettende lieve en ontroerende reacties op Sem zijn verrassing. Vandaar hier..."

Paul de Leeuw ‘likt zich in’ bij zijn gloednieuwe werkgever: Peter van der Vorst.

Ruben van der Meer meent dat zijn collega Jamai Loman voortaan met rood haar gezien moet worden.

Waar pokerspeelster en Boulevard-reporter Fatima Moreira de Melo vandaag uithangt is onbekend, maar de blondine heeft in ieder geval het hele strand voor zichzelf. Kleine kans dat ze bruin wordt met een pak dikke bewolking.

Volledig scherm
© Instagram/ Fatima Moreira de Melo

Dean Saunders maakt een gebbetje van zijn taakstraf. In zijn ‘demonstratie bij de plantsoendienst’ is te zien hoe hij als een bezetene met een grasmaaiers aan het rondzwaaien is. De broer van Ben Saunders werd vorig jaar in hoger beroep veroordeeld tot 18 maanden celstraf, waarvan zes maanden voorwaardelijk, voor brandstichting en mishandeling van zijn ex-vriendin Jamie Faber. 

Demonstratie plantsoenendienst by Deantje 🤣🤣🤣 #scarface #maaien #crazy #hardworkingman #dontdothecrimeifyoucantdothetime #taakstraf #denhelder

101 Likes, 12 Comments - Dean Saunders (@deansaundersjr) on Instagram: "Demonstratie plantsoenendienst by Deantje 🤣🤣🤣 #scarface #maaien #crazy #hardworkingman..."

Daphne Deckers en dochter Emma vertoefden gisteravond tussen de Amerikaanse muziekroyalty bij de Grammy's.

Nicolette van Dam wordt flink aan het werk gezet door haar man Bas Smit ter ere van hun twaalfjarig samenzijn.

Jada, de onlangs van kanker herstelde dochter van styliste Chantal Bles, heeft het ideale slachtoffer gevonden om haar visagie-skills op uit te oefenen: haar broertje Josh.

Jada en Josh
Volledig scherm
Jada en Josh © Instagram/Chantal Bles

Cabaretière en actrice Plien van Bennekom gaat voor een kale kop deze maandagochtend.  

Feest in huize Polman-Van der Vaart, want Rafael blaast 36 kaarsjes uit. Estavana vindt dat haar vriend er veel jonger uitziet.

Ook feest bij Hadewych Minis thuis, al heeft dochter Catalina er niet per sé heel veel zin in.

En nog een dwarse kleuter: presentatrice Leonie ter Braak moet maar snel haar Frans gaan oefenen om haar 5-jarige James te slim af te zijn.

Famke Louise bunkert een flinke hamburger.