Michale Douglas, Kit Harington, Emilia Clarke en Sophie Turner met de Emmy.
Volledig scherm
Michale Douglas, Kit Harington, Emilia Clarke en Sophie Turner met de Emmy. © AFP

Wat waren de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen Emmy Awards?

podcastHoe terecht is de hoofdprijs voor Game of Thrones bij de afgelopen Emmy Awards? En wat viel Charlene Heezen en Gudo Tienhooven (die de hele nacht opbleef om de show live te kunnen zien) nog meer op bij het jaarlijkse tv-prijzencircus? De nieuwe aflevering van AD Bingewatchers is nu te beluisteren via deze website of op andere platforms als Spotify en iTunes.

Na een discussie over de Emmy’s duiken de bingewatchers in de heftige nieuwe Netflix-serie Unbelievable. De reeks vertelt het waargebeurde verhaal van een meisje dat aangifte doet van verkrachting, maar door zowel vrienden, familie als politie niet wordt geloofd. Geen makkelijke kost dus. Waarom is het drama toch de moeite van het kijken waard? Tot slot: wat zijn volgens de twee hosts de meest onterecht door de Emmy Academy genegeerde acteurs aller tijden?

In AD Bingewatchers gidsen Heezen, Tienhooven en Kevin Goes (die een aflevering overslaat) de luisteraar door serieland. Zij zien zo’n beetje alles wat nieuw om de hoek komt kijken en stellen vervolgens zichzelf, elkaar en het publiek de vraag: doorkijken of niet? Of: to binge or not to binge, that’s the question…