Vanavond wordt het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle op de Amerikaanse televisie uitgezonden.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanavond wordt het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle op de Amerikaanse televisie uitgezonden. © AFP

Waarom sterren graag uithuilen bij biechtmoeder Oprah

Het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle is al spraakmakend, voordat het op televisie is uitgezonden. Iedereen weet: wie bij Oprah op de stoel plaatsneemt heeft een sappig verhaal of zonden op te biechten. Waarom huilen beroemdheden graag bij haar uit? ,,Het is de perfecte plek voor beroemdheden om iets pijnlijks over zichzelf te onthullen in een sympathieke setting.”

 1. All You Need is Love: 644.000 kijkers zien oma ‘wonderbaby’ ontmoeten

  All You Need is Love: 644.000 kijkers zien oma ‘wonderbaby’ ontmoeten

  De Nederlandse Kim woont in de Amerikaanse staat Texas met haar vriend Tyler en hun vier maanden oude zoontje Hudson. Achter dat prille gezinsgeluk gaat een groot gemis en veel verdriet schuil. De moeder van Kim, Angelique, heeft haar kleinzoon al die tijd nog niet kunnen zien omdat reizen van en naar de Verenigde Staten vanwege corona niet mogelijk is. 664.000 mensen zagen gisteravond hoe Robert ten Brink geen kans onbenut liet de families met elkaar te herenigen.
 1. NAC-trainer Steijn: 'Drie goals maken bij Roda geeft de burger moed'
  Play

  NAC-trai­ner Steijn: 'Drie goals maken bij Roda geeft de burger moed'

 2. Getetter van Roosendaalse trompetter zorgt voor overlast: trompet voor de vijfde keer afgepakt
  Play

  Getetter van Roosendaal­se trompetter zorgt voor overlast: trompet voor de vijfde keer afgepakt