Volledig scherm
© Videostill E! News

Voormalig tieneridool Chad Michael Murray heeft tips voor opvolgers

Jarenlang was de Amerikaanse acteur Chad Michael Murray (37) dankzij rollen in Freaky Friday, One Tree Hill, A Cinderella Story en Dawson's Creek één van de heetste acteurs in Hollywood. Die tijd ligt inmiddels achter hem, maar hij is niet te beroerd om wat wijze raad te delen met de ‘hotties’ van nu.

In een interview met E! News vertelt Chad bijvoorbeeld dat het ,,niet zo handig is om eerst proberen te daten met de moeder van je klasgenootje en als ze je vervolgens afwijst er dan alsnog met de dochter vandoor te gaan.’’ Daarmee doelt hij op de verhaallijn van de Disney-succesfilm Freaky Friday waarin Murray te zien was met Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis.

Ook de film A Cinderella Story -die vandaag precies 15 jaar geleden in première ging- krijgt er behoorlijk van langs. ,,Als je een meisje dat je dagelijks ziet ineens niet meer kan herkennen met een héél klein maskertje op, dan moet je écht naar de dokter’’, aldus Chad Michael Murray grappend in het interview. 

Tegenwoordig heeft de acteur het genre niet volledig gedag gezegd: hij speelt een gastrol in de dramaserie Riverdale.

  1. Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video
    video

    Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video

    Dat het Britse supermodel Naomi Campbell (49) een prestigieuze prijs voor haar liefdadigheidswerk krijg uitgereikt, valt niet bij iedereen in goede aarde. De Britse krant Mail on Sunday vraagt zich bijvoorbeeld af hoe het kan dat iemand die graag in het gezelschap van ‘twijfelachtige figuren’ - zoals Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein en Kevin Spacey - gezien wordt, een humanitaire award krijgt. Campbell bijt nu in een opvallende video van zich af.