REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Victoria's Secret slaat nieuwe weg in met Megan Rapinoe en Priyanka Chopra Jones

Het bekende Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret lag de afgelopen jaren flink onder vuur omdat het niet divers genoeg zou zijn en een onwerkelijk beeld zou schetsen over het vrouwelijk lichaam tegenover jonge meisjes en vrouwen.

 1. Olivia Newton-John op 73-jarige leeftijd overleden, fans leggen bloemen op Walk of Fame
  Met video

  Olivia New­ton-Jo­hn op 73-jarige leeftijd overleden, fans leggen bloemen op Walk of Fame

  De Brits-Australische zangeres Olivia Newton-John is op 73-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar echtgenoot bekendgemaakt op het Instagramaccount van de zangeres. Ze leed al enige tijd aan borstkanker. Wereldwijd vergaarde ze faam met haar rol als Sandy in filmklassieker Grease. Fans van de filmster gedenken haar door onder anderen bloemen en foto’s achter te laten bij haar ster op de beroemde Walk of Fame.
 2. Regisseur Lars von Trier heeft ziekte van Parkinson

  Regisseur Lars von Trier heeft ziekte van Parkinson

  Bij de bekroonde Deense regisseur Lars von Trier, bekend van films als Antichrist, Dogville en Melancholia, is onlangs de ziekte van Parkinson vastgesteld. Eind deze maand gaat zijn televisieserie The Kingdom Exodus op het filmfestival in Venetië in wereldpremière en de producent wilde ,,speculaties over zijn gezondheid” in aanloop daarnaartoe voorkomen. Daarom besloot zijn filmproductiemaatschappij Zentropa het nieuws in een korte verklaring met Deense media te delen.