Volledig scherm
Captain Marvel, vertolkt door Brie Larson. © AP

Vervolg op kaskraker Captain Marvel in de maak

Disney is bezig met de productie van een vervolg op Captain Marvel. De film uit 2019, waarin Brie Larson de hoofdrol speelde, was een grote hit die 1,1 miljard dollar opleverde.

De studio is volgens entertainmentwebsite Variety in gesprek met schrijfster Megan McDonnell, die ook werkte aan de Disney Plus-serie WandaVision. De show verschijnt later dit jaar op het streamingplatform en zal gaan over het personage Wanda Maximoff oftewel Scarlet Witch.

Er zijn verder nog weinig details bekend over het vervolg op de vrouwelijke superheldenfilm. De eerste film vertelde het verhaal van Carol Danvers, die de machtige Captain Marvel wordt nadat de aarde in de problemen raakt. 

Naast Larson hadden ook Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn en Lee Pace rollen in de film. Het was de eerste Marvel-film die focuste op een vrouwelijke superheld.

  1. Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel Beelen (42) en zijn nieuwe liefde Malou (29) hebben vandaag op Radio Veronica voor de eerste keer teruggeblikt op hun first date. Zo doet Malou aan nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers onder meer uit de doeken dat ze de eerste kus ‘nogal degelijk’ vond. Iets waar Giel compleet anders over denkt. ,,Voor mijn gevoel heb ik gewoon vet gezoend.” Het koppel is in ieder geval nog lang niet op elkaar uitgekeken. ,,Ik denk dat er nog veel dates volgen.’’