Verlaat Ferry Bouman de camping voor La Casa de Papel?

videoHet leek er even op dat Ferry Bouman zich bij de boevenbende van La Casa de Papel had gevoegd. De drugsbaron uit de Nederlandse serie Undercover, een rol van Frank Lammers, dook namelijk op in een spotje voor het derde seizoen van de Spaanse hitserie, die sinds vandaag te zien is op Netflix. De streamingdienst laat echter weten dat het ‘slechts om een grapje’ gaat.

In het promo-spotje krijgt Bouman net als de overige bendeleden een rode overall aan en een van de bekende Dalí-maskers uitgereikt. Al snel blijkt echter dat de drugsbaron liever teruggaat naar de camping, en laat hij bendeleden Denver en Helsinki in de steek.

,,Jongens, het is godverdomme toch geen carnaval", zo steekt 'Ferry' van wal. ,,Ik begrijp best dat jullie een Brabander nodig hebben, maar dit is echt helemaal niets voor mij.” Bouman heeft wel wat anders te doen, zo hint hij naar zijn eigen serie waarin hij nogal in de problemen zit. ,,Ik heb mijn eigen rotzooi nog op te ruimen. Ik kijk het wel vanaf de bank mee met een ‘cerveza'. Bella houdoe en gracias!" 

Wie wél echt ‘meedoet’ is Sierd de Vos. Hij werd onlangs door Netflix benaderd om de teaser in te spreken. Het derde seizoen van de populaire serie is vanaf vandaag te zien op Netflix. Goed nieuws voor de fans: een vierde seizoen is al aangekondigd.

Acteur Frank Lammers.
Volledig scherm
Acteur Frank Lammers. © ANP Kippa