Brooklyn Nine-Nine - 
SERIES (USA-2020) - 
s07e06 - 
Trying - 

caption: Andy Samberg (Jake Peralta)
Volledig scherm
Brooklyn Nine-Nine - SERIES (USA-2020) - s07e06 - Trying - caption: Andy Samberg (Jake Peralta) © -

Vanavond (20 juni 2021) op tv: Brooklyn Nine-Nine, Memphis Depay en Gek van Oranje

Omdat we sinds corona kampioen bankhangen zijn, lees je dagelijks wat er te zien is op tv. Hieronder de kijktips voor zondag 20 juni.

  1. Billie trekt scheur open op nieuw lied: ‘Middelvinger voor wie zegt dat ze fluistert’

    Billie trekt scheur open op nieuw lied: ‘Middelvin­ger voor wie zegt dat ze fluistert’

    Billie Eilish staat bekend om haar zachte manier van zingen, maar gooit op haar nieuwe album de remmen los. Het is een middelvinger naar iedereen die de artiest ooit een ‘fluisteraar’ noemde, schrijft de gezaghebbende muzieksite NME in een vijfsterrenrecensie. Aan het einde van titeltrack Happier than ever, waarvan de clip vanavond verscheen, begint ze zelfs te schreeuwen. ‘Dit lied is waarschijnlijk haar beste vocale prestatie ooit.’
  2. Netflix verwijdert Fast and Furious 8 en 19 andere titels

    Netflix verwijdert Fast and Furious 8 en 19 andere titels

    Deze week gaat Fast and Furious 8 van Netflix af. De streamingdienst verwijdert nog 19 andere titels, dus kijk snel of jouw favoriete film of serie ertussen staat. Na de explosieve verwijdering van bijna alle Fast and Furious-delen was de achtste film de enige in de reeks die je nog via Netflix kon kijken. En dat terwijl F9 bijna in de bioscoop verschijnt. Als je de laatste film voor die tijd wil zien, moet dat dus in de hoogste versnelling.