Vader Britt Dekker overleden na val in bakkerij

Mediapersoonlijkheid Britt Dekker (25) heeft onverwachts afscheid moeten nemen van haar vader Willem. Hij overleed gisteren na een val in zijn banketbakkerij, meldt Britt op Twitter. Bij een foto waarop ze naast haar vader op de bank zit en een verjaardagstaart met de afbeelding van een paard laat zien, laat ze weten het onwerkelijk te vinden.

,,Hij was zo cool en grappig en lief en de beste'', schrijft ze ook. ,,Bedankt voor alles pap, wat bij elkaar hoort komt bij elkaar terug, dus tot later.''

Britt werd zeven jaar geleden bekend door haar deelname aan Echte meisjes in de jungle, dat ze won. Met vriendin Ymke Wieringa maakte ze voor RTL onder meer De zomer van Britt & Ymke. Vanaf 2014 was ze te zien als presentatrice van Het Beste Idee van Nederland. Momenteel is ze druk met haar filmpjes voor haar eigen YouTube-kanaal PaardenpraatTV. Britt woont samen met Max Apotowski in Amsterdam.

Volledig scherm
© anp
  1. Waylon kiest zelf voor Eurovisie-liedje wegens wegstemmen Voice-kanon Kimberly

    Waylon kiest zelf voor Eu­ro­vi­sie-lied­je wegens wegstemmen Voice-kanon Kimberly

    Waylon heeft vanavond in De Wereld Draait Door een opmerkelijke uitspraak gedaan. De zanger laat mensen bewust niet stemmen op zijn vijf potentiële Songfestivalnummers. De reden? ,,In eerste instantie was het de bedoeling om hier de keuze te laten vallen, om de mensen een beetje mee te laten werken. Maar toen hadden we het debacle bij The Voice en het stemmen van het Nederlandse publiek. Ik dacht: laat ik dat maar voorkomen."