Niet. Ok. Hoeveel. Liefde. ❤️

Een foto die is geplaatst door null (@monicageuze) op

Trotse Monica Geuze deelt zoet kiekje met kleine Zara-Lizzey

Monica Geuze en haar vriend profvoetballer Lars Veldwijk zijn in de zevende hemel met hun twee dagen oude dochtertje Zara-Lizzey. Vanochtend deelde de populaire vlogster een aandoenlijk kiekje met haar kleine. ,,Niet. ok. hoeveel. liefde", schrijft ze er dromerig bij.

In tegenstelling tot Lars, die zijn volgers al met meerdere foto's van Zara-Lizzey heeft bestookt, deelt Monica voor het eerst een duidelijke foto met haar trots. Te zien is hoe het meisje in de armen van haar moeder slaapt, die met een vertederend gezicht naar haar kijkt.

Het enorme leger aan fans dat Monica heeft, reageert massaal op de foto. 'Ze is zo mooi en schattig!', reageren veel volgers. Ook zijn mensen nieuwsgierig of het meisje voortaan in de vlogs van Monica te zien is. 'Ik hoop het zo', schrijft een fan bij die vraag. 

Monica zei eerder dat ze niet van plan is om het kindje dagelijks bloot te stellen aan camera's. ,,Ik vind dat heel lastig. Ik deel bijna alles wat ik doe. Ik ga dat niet bepalen voor mijn kindje en het niet goed vinden voor de baby.''

Verwachting

Monica maakte begin vorige maand tegen alle verwachtingen in bekend in verwachting te zijn van een meisje. Eerder zei de populaire YouTuber dat ze het geslacht van haar baby geheim zou houden tot de geboorte. Eind december lieten Monica en Lars vanaf hun vakantieadres in Dubai weten dat ze in verwachting was. ,,Het beste kerstcadeau ooit'', zo omschreef ze op dat moment haar gevoel. Geuze stopte rond die tijd met haar dagelijkse vlogs. 

❤️❤️

Een foto die is geplaatst door null (@larsveldwijk) op

Trotse broer & z’n zusje 😍❤️

Een foto die is geplaatst door null (@larsveldwijk) op

Volledig scherm
© Instagram Monica Geuze