Tino Martin als Ambassadeur van de Vrijheid op vliegbasis Gilze-Rijen
Volledig scherm
Tino Martin als Ambassadeur van de Vrijheid op vliegbasis Gilze-Rijen © NC 4&5 Mei

Tino Martin ziet optreden Bevrijdingsdag als ‘zwarte bladzijde’

Tino Martin baalt nog altijd van zijn optreden op Bevrijdingsdag. Na de show, die live te volgen was via een livestream, kreeg de zanger veel kritiek omdat hij vals zong. ,,Laat ik het zo zeggen, dat op 5 mei kun je wel een zwarte dag of zwarte bladzijde uit mijn leven noemen”, zei Martin gisteren tegen Shownieuws.

 1. Twee vaccinaties straks mogelijk niet meer voldoende voor toegang tot festival

  Twee vaccina­ties straks mogelijk niet meer voldoende voor toegang tot festival

  ID&T, de organisatie die tientallen grote festivals vertegenwoordigt, gaat onderzoeken hoe evenementen op korte termijn alsnog veilig georganiseerd kunnen worden. Van groot belang is dat het Testen voor Toegang waterdicht is en er dus geen mensen zonder geldige QR-code op een festivalterrein kunnen komen. De QR-code moet het bewijs zijn dat zeer recent negatief is getest op corona. Twee vaccinaties zouden dan waarschijnlijk geen recht meer geven op toegang.
 2. Tino Martin biedt excuses aan voor optreden Bevrijdingsfestival: ‘Nasleep corona onderschat’

  Tino Martin biedt excuses aan voor optreden Bevrij­dings­fes­ti­val: ‘Nasleep corona onderschat’

  Ambassadeur van de Vrijheid Tino Martin ‘betreurt zeer’ dat zijn livestreamoptreden op het Bevrijdingsfestival vanmiddag niet goed uit de verf kwam. Hij was buiten adem en zong soms vals. Het kwam door de nasleep van een coronabesmetting, stelt hij op Instagram. Het optreden mocht na de uitzending onverwachts niet worden herhaald, maar dat had volgens de organisatie niets met Tino’s zang te maken.