Tim Douwsma trotse vader geworden van een zoontje

Zanger Tim Douwsma en zijn vriendin Elske zijn de trotse ouders geworden van zoontje Dez. Dat maakt de Friese hunk bekend via Instagram. ‘Wij zijn zooo trots’,  schrijft hij bij een kiekje waarop het mannetje op zijn borst ligt.

‘Mogen wij aan jullie voorstellen, onze zoon Dez Douwsma’, schrijft Tim trots. De kleine spruit is afgelopen nacht geboren en het mannetje en de moeder maken het goed. ‘Super trots op mijn vrouw! Wat een krijger. Dit gevoel is onbeschrijfelijk.’

Het is het eerste kindje voor Tim, die sinds de zomer van vorig jaar samen is met zijn jeugdliefde Elske. De twee kennen elkaar sinds hun zestiende, maar afgelopen jaar sloeg de vonk echt over. Elske speelde met haar zwangere buik een rolletje in de videoclip van Tims nummer Jij gaat met me mee. Tim noemde de video die opgenomen is op Curaçao daarom zijn meest dierbare ooit.

Volledig scherm
Tim Douwsma en Dez. © Instagram Tim Douwsma
  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?