PR
Volledig scherm
© PR

Thijs Römer maakt Nederlandse Hangover

Acteur en scenarist Thijs Römer werkt met Jon Karthaus aan een 'Nederlandse versie van The Hangover'. Dat vertelde hij vanavond in het Radio 5-programma Volgspot. Het is de bedoeling dat de film nog dit jaar wordt gedraaid.

 1. Hoger beroep van Qmusic tegen Q-dance definitief van de baan

  Hoger beroep van Qmusic tegen Q-dance definitief van de baan

  Het hoger beroep van radiozender Qmusic tegen de uitspraak in de zaak van evenementenorganisator Q-dance is van de baan. De partijen laten vandaag weten er na gesprekken samen uit te zijn gekomen. De rechtbank van Amsterdam gaf Q-dance vorige maand gelijk en besloot dat de radiozender moest stoppen met zijn danceprogrammering op zaterdagavond waarna Qmusic aangaf in hoger beroep te willen gaan. ,,We zijn blij te kunnen vermelden dat we er samen uitgekomen zijn”, laten de evenementenorganisator en radiozender nu weten.
 2. ‘Matthijs van Nieuwkerk is niet op aarde om quizjes te presenteren’
  AD Media podcast

  ‘Matthijs van Nieuwkerk is niet op aarde om quizjes te presente­ren’

  Het mediapanel zat natuurlijk voor de buis voor de kersverse programma’s van Matthijs van Nieuwkerk. Een mager scorende popmuziekshow POP22 en een redelijk scorende quiz The Connection. Ondanks de tegenvallende cijfers is het panel wel positief over de muziekshow, maar niet onverdeeld enthousiast over de beter scorende quiz. ‘Matthijs van Nieuwkerk is immers niet op aarde om quizjes te presenteren!’