Volledig scherm
Farrah Abraham © Instagram

Teen Mom-ster Farrah Abraham gearresteerd voor mishandeling

Farrah Abraham (27) is vanmorgen (plaatselijke tijd) gearresteerd in Beverly Hills. De ster uit de wereldwijd populaire en ook in Nederland bekende MTV-realityserie Teem Mom, zou een medewerker van het hotel waar ze verbleef, hebben geslagen. 

Abraham zou ruzie hebben gekregen met een mannelijk personeelslid van het chique Beverly Hills Hotel. Volgens een ooggetuige was de realityster en tevens pornoactrice dronken en boos dat ze niet herkend werd. Het liep zodanig uit de hand dat Farrah de man een klap gaf. Hierop werd de politie gebeld. De MTV-ster werd opgepakt voor mishandeling en huisvredebreuk. Ze zit momenteel nog in de cel.

  1. Britt Dekker beschuldigt jury kookshow van cokegebruik: ‘Oh nee, toch poedersuiker’

    Britt Dekker beschul­digt jury kookshow van cokege­bruik: ‘Oh nee, toch poedersui­ker’

    Britt Dekker heeft vanochtend met haar uitspraken in de 538 Ochtendshow van Frank Dane voor flink wat verwarring gezorgd. Ze vertelde dat ze twee juryleden van het programma Superstar Chef coke had zien gebruiken op het toilet. Toen die uitspraken opgepakt werden door landelijke media, trok ze haar keutel weer in. ‘Het was waarschijnlijk poedersuiker of bakmeel ofzo’, schrijft ze in haar Instagram-stories.