Volledig scherm
Suzanne Schulting. © Pim Ras Fotogrtafie

Suzanne deelt intieme shoot, Ronnie viert eerste vaderdag met Nori

VaderdagbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Vandaag een speciale Vaderdageditie! Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het is de eerste Vaderdag voor Ronnie Flex als vader en dat viert hij natuurlijk samen met dochtertje Nori. Met zijn één miljoen volgers deelt hij een filmpje van hun tweetjes met als tekstje: ,,Its just us”

André Hazes en zijn zoontje André Hazes hangen samen op de bank. De oudste Dré is blij dat uitgerekend zijn kleine jongen hem als vader heeft gekozen.

Topshorttrackster Suzanne Schulting deelt op Vaderdag twee prachtige foto's met haar vader Jan. Ze begeleidt de kiekjes met een hartje en tekst: ,,Best daddy". 

Ook al is de vader van Chantal Janzen inmiddels getransformeerd tot opa, ook zij denkt vandaag aan hem. Met een foto waarop haar zoontje Bobby zes maanden oud was en toen als pianoles kreeg van haar vader.

,,We hadden al een hele goede band maar deze is nog sterker geworden. Zo ongelofelijk dankbaar voor deze grote schat in m’n leven.” Nicolette van Dam heeft een kleine ode voor haar vader gemaakt.

Presentatrice Bridget Maasland benadrukt op Vaderdag dat haar papa altijd voor haar klaar staat. ,,Als jij mij vandaag te voet moest komen halen in China zou je al onderweg zijn.”

Wolter Kroes is dankbaar dat hij nog steeds bij alles wat hij doet op zijn vader kan bouwen. Onder meer bij het drinken van bier, zo te zien.

Met een kinderfoto waarop ze van haar vader een dikke kus krijgt, staat musicalster Vajèn van den Bosch ook stil bij Vaderdag.

,,Een boom van een kerel", zo noemt Trijntje Oosterhuis haar vader op Instagram. Hij torent op bijstaand kiekje dan ook ver boven zijn dochter uit.

Samen met zijn vader drinkt Paul de Leeuw een drankje. 

Eric Corton heeft zijn vader laten vastleggen op zijn lichaam. Zijn vader lijdt aan alzheimer, maar door het eerbetoon in inkt wil hij zijn oude heer eren voor wie hij is en is geweest.

Yes-R

  1. Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-cover in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-co­ver in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    De extravagante Amerikaanse actrice-zangeres Miley Cyrus heeft gisteravond op een festival in Las Vegas vriend en vijand verbaasd door een wel heel verrassende cover uit de hoge hoed te toveren. De goedlachse Hollywoodster koos op het jaarlijkse iHeartRadio Music Festival voor een nummer van Pink Floyd en deed dat helemaal niet onverdienstelijk, stellen critici. ,,Mijn respect voor Miley is gestegen.”
  2. Miljoen kijkers zien 'Beste Zanger' Ruben (21) hele uitzending huilen: 'Kan iemand hem kapotknuffelen?’

    Miljoen kijkers zien 'Beste Zanger' Ruben (21) hele uitzending huilen: 'Kan iemand hem kapotknuf­fe­len?’

    Singer-songwriter Ruben Annink (21) heeft zich gisteravond bij AVROTROS-programma Beste Zangers van zijn meest kwetsbare kant laten zien. De Amsterdammer werd voor het oog van 1,1 miljoen kijkers overmand door emoties door met name de optredens van Floor Jansen en Rolf Sanchez. De NPO1-show is al weken een groot succes en eindigde ook gisteren als derde best bekeken programma van de dag.