Juice Wrld
Volledig scherm
Juice Wrld © Chris Pizzello/Invision/AP

Sterren reageren geschokt op overlijden van Juice Wrld

De plotselinge dood van de 21-jarige rapper Juice Wrld heeft voor veel geschrokken reacties gezorgd bij collega’s, fans en andere liefhebbers. In Nederland lieten onder meer Ronnie Flex en Enzo Knol weten dat ze de Amerikaanse artiest gaan missen.

Ronnie noemt zijn collega een ‘jonge legende’. ‘Nooit iemand zo zien freestylen in me life zoals hoe hij deed.. gaat zwaar gemist worden’, schrijft de rapper op Twitter.

Vlogger Enzo Knol staat op Instagram uitgebreid stil bij het overlijden van Juice Wrld. ‘Dit kan niet waar zijn... elke dag luister ik zijn muziek en extra veel als ik een wat mindere dag heb’, schrijft hij bij verschillende foto’s, waaronder één van zijn jaaroverzicht op Spotify. Daarop is te zien dat Enzo het afgelopen jaar het meest naar de Amerikaan luisterde.

Reminder

Ook veel andere sterren over de grens reageren bedroefd op het nieuws. ‘Ik ben echt geschokt en verdrietig om te horen dat Juice Wrld is overleden... en zo jong ook nog”, schrijft dj Zedd op Twitter. Hij noemt het een reminder dat ‘het leven elk moment voorbij kan zijn’ en roept zijn volgers op om aardig voor elkaar te zijn.

Ellie Goulding, waar Juice Wrld mee samenwerkte voor het nummer Hate Me, laat ook van zich horen. Zij deelt een foto waarop ze samen met de rapper te zien is, gevolgd door een verdrietige emoticon.

Andere artiesten die stilstaan bij het overlijden van de Amerikaan zijn onder anderen zangeressen Alicia Keys en Anne-Marie, DJ Snake, Chloe en Halle en Jonah Marais van Why Don’t We.

Juice Wrld overleed vandaag in een ziekenhuis nadat hij op de luchthaven Chicago Midway onwel werd. De doodsoorzaak is nog niet bekend.