Rob Kemps
Volledig scherm
Rob Kemps © RV

Snollebollekes-frontman Rob Kemps brengt boek uit

Met een eigen festival, uitverkochte GelreDomes en miljoenen streams hebben Snollebollekes aan ervaringen geen gebrek. Frontman Rob Kemps vult er dan ook zijn eerste boek mee, kondigde hij vandaag aan op Instagram.

De pennenvrucht van de Brabander heet Randverschijnselen en komt begin volgende maand uit. Naast het wel en wee van de feestact, laat Rob de lezers ook een andere kant van zichzelf zien. ‘Mijn liefde voor Jacques Brel en Eddy Wally, mijn tijd in Parijs en mijn werk als gids op het kerkhof Père Lachaise’, somt hij op.

Volgens de cabaretier is het boek geen biografie, maar is het wel ‘biografisch getint’. ‘Een openhartig boek over mijn passies.’

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.