Shaun het Schaap gaat de ruimte in

videoIn zijn nieuwe animatie-avontuur Farmageddon (Nederlandse titel: Het Ruimteschaap) krijgt Shaun het Schaap een vriendinnetje. Probleem: ze is wel een buitenaards wezentje met een eigen wil. Producent Paul Kewley over de populariteit van Shaun: ,,Hij doet dingen die wij als kind ook deden, maar niet altijd durfden.”

Ter voorbereiding op hun kleianimatiefilm hebben de twee regisseurs van Shaun The Sheep Movie - Farmageddon zich van tevoren helemaal ondergedompeld in de sciencefiction-klassiekers van de afgelopen decennia. ,,Dat vonden wij noodzakelijk om zo goed mogelijk voorbereid aan dit avontuur te beginnen”, zegt regisseur Will Becher die samen met zijn collega Rich Phelan verantwoordelijk is voor de verfilmen van het meest ambitieuze filmavontuur van Shaun Het Schaap.

  1. Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijkste Wegen met timide Famke Louise

    Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijk­ste Wegen met timide Famke Louise

    Een groter contrast qua persoonlijkheden heeft er waarschijnlijk nog nooit in de auto gezeten bij het programma Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Een opvallend timide Famke Louise nam tijdens een roadtrip door Rwanda plaats naast de uitgesproken Ryanne van Dorst. Het grote verschil in karakters zorgde ook voor reuring online, het reisprogramma was zelfs even trending topic op Twitter. ‘Kunnen we Ryanne niet de standaard bijrijder van Gevaarlijkste Wegen maken?’