Shaun het Schaap gaat de ruimte in

videoIn zijn nieuwe animatie-avontuur Farmageddon (Nederlandse titel: Het Ruimteschaap) krijgt Shaun het Schaap een vriendinnetje. Probleem: ze is wel een buitenaards wezentje met een eigen wil. Producent Paul Kewley over de populariteit van Shaun: ,,Hij doet dingen die wij als kind ook deden, maar niet altijd durfden.”

Ter voorbereiding op hun kleianimatiefilm hebben de twee regisseurs van Shaun The Sheep Movie - Farmageddon zich van tevoren helemaal ondergedompeld in de sciencefiction-klassiekers van de afgelopen decennia. ,,Dat vonden wij noodzakelijk om zo goed mogelijk voorbereid aan dit avontuur te beginnen”, zegt regisseur Will Becher die samen met zijn collega Rich Phelan verantwoordelijk is voor de verfilmen van het meest ambitieuze filmavontuur van Shaun Het Schaap.

  1. Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Er is online commotie ontstaan over de afgelopen uitzending van de Vlaamse variant op Dancing with the Stars. Via sociale media laten verschillende kijkers weten dat ze niet te spreken zijn over de uitslag van de wedstrijd en kwade opzet vermoeden. Zo moest Evy Gruyaert zondag de show verlaten, hoewel ze aardige punten kreeg van de jury. Via een lang bericht op Instagram reageert Jan Kooijman (38) nu op alle opschudding.