Sarita Lorena roert Roxeanne Hazes voor het oog van 875.000 kijkers tot tranen met lied over giftige relatie

beste zangersRoxeanne Hazes (29) hield het donderdagavond niet droog in de eerste aflevering van een nieuw seizoen van Beste zangers. 875.000 kijkers zagen hoe ze werd bezongen door Sarita Lorena, die een eigen versie had gemaakt van Hazes’ nummer Vreemde voor mij

 1. Waarom we Shocking Blue-zangeres Mariska Veres nooit mogen vergeten: ‘Bracht zelfs Ike Turner het hart op hol’
  PREMIUM
  met video

  Waarom we Shocking Blue-zangeres Mariska Veres nooit mogen vergeten: ‘Bracht zelfs Ike Turner het hart op hol’

  Shocking Blue-zangeres Mariska Veres, die zaterdag 75 zou zijn geworden, hoort thuis in de eregalerij van de Nederlandse muziek. Toch wordt ze steeds vaker vergeten, merkte journalist Leo Oldenburger, die daarom een boek over haar schreef. Zijn eerbetoon aan de hand van de letters van haar grootste hit, Venus, bekijk je in onze interactieve afbeelding hieronder.
 2. Derksen noemt aangifte Baudet ‘voor de bühne’, OM ziet in verspreking ‘mogelijke opruiing’
  liquidatie-rel

  Derksen noemt aangifte Baudet ‘voor de bühne’, OM ziet in verspre­king ‘mogelijke opruiing’

  Johan Derksen heeft woensdagavond in Veronica Inside kort gereageerd op de aangifte die Thierry Baudet tegen hem wil doen. De Forum voor Democratie-leider doet aangifte omdat Derksen in zijn programma zei dat Baudet moest worden ‘geliquideerd’. Direct na zijn uitspraak, zei Derksen dat het een verspreking betrof. Hij bedoelde naar eigen zeggen ‘dat ze Baudet uit de Kamer moeten schoppen’.