De finale-aflevering van de 20ste editie van Expeditie Robinson wordt op zondag 15 december live op twintig locaties door heel Nederland vertoond.
Volledig scherm
De finale-aflevering van de 20ste editie van Expeditie Robinson wordt op zondag 15 december live op twintig locaties door heel Nederland vertoond. © ANP Kippa

RTL vertoont finale editie Expeditie Robinson in bios

De finale-aflevering van de 20ste editie van Expeditie Robinson wordt op zondag 15 december live op twintig locaties door heel Nederland vertoond. De ontknoping is onder meer te zien in een groot aantal Pathé-bioscopen door het hele land.

Behalve de uitzending zelf zijn in de bioscopen ook exclusieve beelden uit het programma te zien. Op iedere locatie presenteert een oud-deelnemer van Expeditie Robinson de bijeenkomst.

Dat maakten RTL en Pathé bekend. In het programma strijden twintig BN’ers om de ‘Robinsontitel’. Zij moeten meer dan een maand zien te overleven op een onbewoond eiland. Op dit moment strijden de volgende Expeditieleden nog om de winst: Mariana Verkerk (catwalk coach/model agent), Kelvin Boerma (Kalvijn, Youtuber), Shary-An Nivillac (zangeres), Fien Vermeulen (radiopersoonlijkheid), Yvette Broch (ex prof handbalster), Eva Cleven (radio DJ), Hugo Kennis (televisiekok), Rijk Hofman (Youtuber), Eva Koreman (radio DJ), Kim Kötter (presentatrice en ondernemer), Akwasi (rapper/schrijver), Tim Coronel (autocoureur/ondernemer) en Thomas Berge (zanger).

De kaartverkoop voor het finale-event is vandaag van start gegaan.