Sven Sauvé.
Volledig scherm
Sven Sauvé. © ANP Kippa

RTL-baas: Veiligheidssituatie rond Boulevard blijft zeer ernstig

De dreiging rond RTL Boulevard is vijf maanden na de moord op Peter R. de Vries niet minder geworden. ,,De veiligheidssituatie is nog steeds zeer serieus met maatregelen die onverminderd blijven. Of dat ooit nog zal afnemen, durf ik niet te zeggen”, zegt RTL-baas Sven Sauvé.

 1. RTL Boulevard schrapt uitzending, criminelen bespraken aanslag met ‘raketwerper’

  RTL Boulevard schrapt uitzending, criminelen bespraken aanslag met ‘raketwer­per’

  RTL Boulevard wordt ook vanavond niet uitgezonden. Dat meldt RTL vandaag nadat de studio gisteren werd ontruimd vanwege ‘ernstige dreiging’. Afgelopen dinsdag werd misdaadverslaggever Peter R. de Vries kort na de uitzending van het programma neergeschoten op straat. ‘We stellen alles in het werk om de uitzendingen vanaf maandag 12 juli aanstaande te hervatten. Nederland is een vrij land en onafhankelijke media zijn essentieel voor het functioneren van onze rechtsstaat’, aldus het statement.
 2. Bijval voor Humberto na beschuldiging over sturen ongepaste appjes, presentator ontkent stellig: ‘Pure smaad!’
  UPDATE/VIDEO

  Bijval voor Humberto na beschuldi­ging over sturen ongepaste appjes, presenta­tor ontkent stellig: ‘Pure smaad!’

  Na de ontwikkelingen rond The voice of Holland dropte Albert Verlinde gisteravond een nieuw bommetje. In het SBS 6-programma Shownieuws beschuldigde de showbizzkenner zijn (voormalig) collega Humberto Tan van onbetamelijk gedrag. Hij roept RTL tevens op een breder onderzoek te doen. Tan ontkent stellig en spreekt van ‘pure smaad’. Veel BN’ers steunen Tan.