Volledig scherm
Rod Stewart © EPA

Rod Stewart vocht 3 jaar lang tegen prostaatkanker

Tijdens een liefdadigheidsevenement waar Rod Stewart afgelopen weekend aanwezig was, deed de 74-jarige zanger een opvallende onthulling. Hij vertelde het publiek de afgelopen 3 jaar gestreden te hebben tegen prostaatkanker. Sir Rod is inmiddels vrij van kanker verklaard en vertelde opgelucht 'er op tijd bij te zijn geweest'. Dit meldt The Daily Mirror.

Stewart kreeg in juli te horen schoon te zijn, nadat de ziekte in februari 2016 bij hem werd geconstateerd. ,,Niemand wist hiervan, maar ik had mijn vrouw Penny al gezegd dat deze avond een goed moment was voor mij om uit de kast te komen. Wat betreft prostaatkanker dan’’, zei Stewart met een knipoog tegen het publiek. ,,Ik was er vroeg bij en heb veel testen ondergaan, waardoor ik goed behandeld kon worden. Dus mannen hier, ga allemaal naar de dokter en doe een check-up.’’

Het evenement waar de Britse zanger het nieuws onthulde werd gehouden om geld in te zamelen voor The Prostate Project en de European Tour Foundation. Het vond plaats in de Wentworth Club in het Engelse Surrey, een van Engeland's meest vooraanstaande golfclubs.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?