Volledig scherm
Rod Stewart poseert met vrouw en drie exen op feestje van dochter © Instagram

Rod Stewart poseert met vrouw en drie exen

Dat Rod Stewart het nog steeds goed kan vinden met al zijn oude vlammen is geen geheim, maar de oude rocker heeft daar nu ook bewijs voor geleverd. Deze week poseerde hij op het verjaardagsfeestje van zijn dochter Kimberly (40) met zijn huidige vrouw en drie van zijn exen. Volgens de Britse Daily Mail is het waarschijnlijk de eerste keer dat Rod met zoveel exen samen is gezien.

De 74-jarige zanger staat uiteraard in het middelpunt naast zijn huidige vrouw Penny Lancaster (48) met wie hij twee zonen heeft. Daarnaast staat Alana (74), de moeder van Kimberly en Rods eerste vrouw. De twee kregen samen ook een zoon. Aan Rods andere zijde staan Kelly Emberg (60) en Rachel Hunter (49). Met hen heeft de zanger respectievelijk een dochter en een dochter en een zoon samen. Grote afwezige was Susannah Hourde, die ook een dochter kreeg met Rod. Kelly Emberg postte de groepsfoto op Instagram onder de noemer “een moederreünie”. 

  1. Britt Dekker beschuldigt jury kookshow van cokegebruik: ‘Oh nee, toch poedersuiker’

    Britt Dekker beschul­digt jury kookshow van cokege­bruik: ‘Oh nee, toch poedersui­ker’

    Britt Dekker heeft vanochtend met haar uitspraken in de 538 Ochtendshow van Frank Dane voor flink wat verwarring gezorgd. Ze vertelde dat ze twee juryleden van het programma Superstar Chef coke had zien gebruiken op het toilet. Toen die uitspraken opgepakt werden door landelijke media, trok ze haar keutel weer in. ‘Het was waarschijnlijk poedersuiker of bakmeel ofzo’, schrijft ze in haar Instagram-stories.