Robert Doornbos en vrouw bedolven onder steunbetuigingen voor ziek dochtertje

Styliste Chantal Bles, de levenspartner van voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos, heeft vanmorgen met een emotioneel bericht op Instagram iedereen bedankt voor de stortvloed steunbetuigingen die ze kreeg voor haar zieke dochtertje Jada. Het 2-jarige meisje wordt momenteel in Utrecht behandeld voor een grote tumor met uitzaaiingen.

,,Er zijn voor ons geen woorden te vinden voor hoe dankbaar we zijn voor de liefde en steun die wij om ons heen krijgen'', laat Bles weten. ,,Het geeft ons kracht, hoop, moed en een enorme strijdlust om Jada gezond oud te laten worden samen met haar toekomstige broertje en alle geliefden om haar heen.'' Het stel verwacht deze zomer hun tweede kindje en probeert zo goed en zo kwaad als het gaat door te gaan met leven. ,,Gelukkig kunnen we tussen de ziekenhuisbezoeken door ook af en toe leuke uitjes ondernemen en daar genieten we van als nooit tevoren'', aldus Chantal die alle dierbare berichten, kaarten, tekeningen, cadeaus en ballonnen hoe dan ook voor later wil bewaren. 

Bles liet eerder deze week weten dat de kleine Jada al zo'n twee maanden ernstig ziek is. Ze benadrukte dat zij  en haar echtgenoot in een rollercoaster van chemotherapieën en operaties zijn beland. De op 29 december 2015 geboren Jada Mylena wordt behandeld in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. ,,Jada is heel sterk en nog steeds zo vrolijk! Wat leren we veel van ons kleine bijzondere meisje'', aldus Bles die benadrukt dat hun dochtertje 'in de beste handen' is. ,,We vechten met een lach en een traan.''

Waar de tumor zich bevindt, laten Bles en Doornbos in het midden. Ook doen ze geen uitspraken over de vooruitzichten van het meisje. In 2013 was Bles ook al in verwachting van een zoontje, maar die zwangerschap moest na vijftien weken worden afgebroken omdat het kindje zware lichamelijke afwijkingen had.

Begin mei maakte een woordvoerder van het stel al bekend dat Jada ziek is. Op dat moment werden echter nog geen details over de aandoening prijsgegeven. Omdat Bles de laatste tijd nauwelijks actief was op sociale media en daar veel reacties over kreeg, kwam ze deze week met een korte verklaring. 

“Neusie neusie papa”❤️ #mijnhartjes #blessed @robertdoornbos #jadamylena

Een foto die is geplaatst door null (@chantalbles) op

Volledig scherm
© Instagram