Kelly van der Veer
Volledig scherm
Kelly van der Veer © Instagram Kelly van der Veer

Rico viert boksfeestje in Las Vegas en Kelly deelt naaktfoto

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Wie is de Mol-kandidaat Buddy Vedder speurt in China naar de saboteur. Of brengt de acteur zijn mede-kandidaten juist op een dwaalspoor? Hoe dan ook: verkeersveiligheid gaat voor alles. ,,Altijd netjes je hand uitsteken.”

Radio-538-dj Wietze de Jager en zijn vrouw Lieke Veld delen de eerste foto's van hun in december geboren zoontje Kees Valentijn.

Actrice Elise Schaap is blij met alle reacties op de nieuwe film April, May en June, waarin zij onder anderen met Linda de Mol en Tjitske Reidinga te zien is. ,,Namens de mandarijn en de ananas wil ik iedereen bedanken.”

Kickbokskampioen Rico Verhoeven was in Las Vegas bij het gevecht tussen de Ierse kooivechter Conor McGregor en de Amerikaan Donald ‘Cowboy’ Cerrone. McGregor won en Rico viert een klein feestje met de vechtmachine (links naast Rico).

Hiphopartiest Kraantje Pappie neemt tijdens een potje gamen een opvallende positie in.

Transseksuele mediapersoonlijkheid Kelly van der Veer deelt een naaktfoto van zichzelf op bed en deelt daarbij een wijze les.

Presentatrice en Wie is de Mol?-kandidaat Leonie ter Braak probeert vat te krijgen op het spel, met als motto: wantrouw iedereen. Of in elk geval Buddy Vedder.

Meer Leonie zien? Ze maakte voor deze site de videoserie Roze hel, over alles wat we liever niet willen weten over het ouderschap.

Musicalster Freek Bartels trekt erop uit voor een fijn middagje windowshoppen. 

Actrice Carolien Karthaus-Spoor is donderdag bevallen van een zoontje en deelt een eerste foto van de kleine spruit.