René van der Gijp te laat voor uitzending, Genee en Derksen wachten

Een opmerkelijk moment gisteravond aan het begin van de uitzending van Veronica Inside. Vaste tafelgast René van der Gijp bleek te laat te zijn en daarom besloten presentator Wilfred Genee en Johan Derksen even te wachten. Uiteindelijk schuift de voetbalanalist ruim zeven minuten na het begin van de aflevering aan bij de heren aan tafel.

,,Waar is de Golden Earring als je ze nodig hebt? Dan was ik dik op tijd geweest”, lacht René van der Gijp als hij de studio binnen komt lopen. Hij doelt op een uitzending van VI Oranje Blijft Thuis waarin huisband The Clarks minutenlang het nummer Radar Love van de Haagse band speelde aan het begin van de uitzending. Daarop volgde het bekende lachsalvo van de analist, omdat hij het toen wel erg lang vond duren. Gisteren had dat van hem juist gemogen.

Wegomlegging

Het ging mis door het vaste schema dat Van der Gijp aanhoudt. Hij vertrekt altijd om half zeven naar de studio, maar dit keer is er een wegomlegging, waardoor de reistijd fors langer is. De oud-voetballer wijkt echter niet af van zijn schema en daardoor mist hij de opening van Veronica Inside. Daarin wachten Johan Derksen en Wilfred Genee nog wel even op hun stamgast. Er volgt een praatje over wat Derksen die dag heeft gedaan, hij heeft de kapper in Nijmegen bezocht.

Na ruim twee minuten besluit Genee om toch maar met de uitzending te beginnen. Terwijl The Clarks een openingsnummer spelen, komt Van der Gijp de studio in. Daar moet hij eerst nog langs de visagie om uiteindelijk ruim zeven minuten later dan gepland toch plaats te nemen achter de vertrouwde tafel. 

Volledig scherm
René van der Gijp. © Veronica/Talpa
  1. Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Er is online commotie ontstaan over de afgelopen uitzending van de Vlaamse variant op Dancing with the Stars. Via sociale media laten verschillende kijkers weten dat ze niet te spreken zijn over de uitslag van de wedstrijd en kwade opzet vermoeden. Zo moest Evy Gruyaert zondag de show verlaten, hoewel ze aardige punten kreeg van de jury. Via een lang bericht op Instagram reageert Jan Kooijman (38) nu op alle opschudding.