Volledig scherm
Rammstein trad gisteren op in de Kuip met een show vol spektakel © Marcel Wagenaar

Rammstein eind juni 2020 terug in Nederland

Gisteravond gaf Rammstein nog een overdonderend concert in De Kuip, wie het gemist heeft krijgt over een jaar een herkansing in het Goffertpark in Nijmegen. De Duitse band geeft daar op 24 juni 2020 een concert. Dat de metalband zou optreden in Nijmegen was al bekend, de datum nog niet.

De kaartverkoop voor het optreden begint op vrijdag 5 juli. Het optreden in Rotterdam was vliegensvlug uitverkocht. Rammstein, dat recent nog een titelloos album uitbracht, bedient zich bij de shows van special effects met veel vuurwerk en rook. Opvallend: de band laat videoschermen achterwege, in tegenstelling tot vrijwel alle grote muziekacts.

De show van Rammstein werd met veel enthousiasme ontvangen. Het optreden in De Kuip kreeg van onze recensent vier sterren. ‘Toepasselijker kon het nauwelijks; na een bloedhete zomerdag zette Rammstein vanavond de Kuip in vuur en vlam.’ Ook fans waren lyrisch op social media en deelde massaal foto's van de spectaculaire show. ‘Wat een geweldige avond’ en ‘de betere bak herrie’ zijn een greep uit de reacties.

Niet iedereen was overigens even enthousiast over de keiharde metalrock van de Duitse band. Er kwamen uit de omgeving van De Kuip meer dan 100 meldingen binnen over geluidsoverlast.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?