R. Kelly voor het gerechtsgebouw voorafgaand aan een van zijn zittingen.
Volledig scherm
R. Kelly voor het gerechtsgebouw voorafgaand aan een van zijn zittingen. © AP

R. Kelly wil weg uit isoleercel: ‘Hij lijdt onder eenzame opsluiting’

De advocaat van R. Kelly heeft de rechter gevraagd de zanger niet langer in een isoleercel onder te brengen. De van seksueel misbruik van minderjarigen verdachte muzikant zou fysiek en mentaal lijden onder de eenzame opsluiting.

 1. 'R. Kelly filmde zichzelf terwijl hij seks had met vier tienermeisjes en raakte tape kwijt’

  'R. Kelly filmde zichzelf terwijl hij seks had met vier tienermeis­jes en raakte tape kwijt’

  De van seksueel misbruik beschuldigde Amerikaanse r&b-zanger R. Kelly heeft er alles aan gedaan om zijn seksuele contacten met tienermeisjes geheim te houden. Dat melden de federale openbare aanklagers van Illinois en New York. De I Believe I Can Fly-zanger zou volgens hun onderzoek zichzelf hebben gefilmd terwijl hij seks had met vier minderjarige meisjes. Hij verloor de tape en betaalde honderdduizenden dollars aan betrokkenen om de beelden weer terug te krijgen.
 2. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.