Volledig scherm
Quentin Tarantino en zijn vrouw Daniela Pick. © Getty Images

Quentin Tarantino wordt voor de eerste keer vader

Vrolijk nieuws voor Quentin Tarantino en zijn vrouw Daniela Pick. Het stel is in blijde verwachting van zijn eerste kind, meldt People. De 56-jarige regisseur en de 35-jarige Daniela laten in een statement weten 'enorm blij te zijn met de komst van de baby'.

Quentin en Daniela ontmoetten elkaar in 2009, toen de regisseur promotie deed voor zijn film Inglorious Bastards. In 2017 verloofden ze zich, toen ze een jaar officieel samen waren. In november 2018 trouwde het stel tijdens een intieme ceremonie in Los Angeles.

Voor Tarantino was dit zijn eerste serieuze verbintenis, omdat hij daarvoor naar eigen zeggen 'altijd te druk was met werk'. Vlak voor hun huwelijk had hij net de opnames van de film Once Upon A Time In Hollywood afgerond.

  1. In opspraak geraakte Prins Andrew heeft stille verjaardag, klokken wel geluid

    In opspraak geraakte Prins Andrew heeft stille verjaardag, klokken wel geluid

    De Britse prins Andrew zou vandaag op zijn zestigste verjaardag met een groot feest bevorderd worden tot admiraal. In heel het land zou de vlag uit gaan. Het bleef echter bij een diner met zijn gezin in de Royal Lodge, zijn woning in het park van Windsor Castle. Dit vanwege zijn vriendschap met de Amerikaanse zakenman Jeffrey Epstein, die van seksueel misbruik werd beschuldigd en vorig jaar, na te zijn gearresteerd, een einde maakte aan zijn leven.