Volledig scherm
© REUTERS

Psalm Kardashian zou eigenlijk Ye heten

De jongste zoon van Kim Kardashian en Kanye West kreeg bij zijn geboorte afgelopen mei de naam Psalm, maar dat was bijna anders geweest. In de aflevering van realityshow Keeping Up With The Kardashians die gisteravond in de VS werd uitgezonden, onthulde Kim dat de kleine eigenlijk naar zijn vader vernoemd zou worden.

,,Zijn naam zou Ye worden, maar Kanye vond dat uiteindelijk toch niets, want Ye betekent niets", vertelde ze. ,,We hebben elke naam in de bijbel opgezocht die met Ye begon, en de enige was Yehezkel." Het was uiteindelijk Kims jongere halfzusje Kylie die de knoop doorhakte, vooral vanwege de naam van de andere zoon van Kim en Kanye. ,,Zij belde op het laatste moment en zei: Nee, Psalm en Saint klinken het beste samen."

Naast Saint (3) en Psalm hebben de cosmetica-ondernemer en de muzikant ook nog twee dochters, de zesjarige North en Chicago (1). Daar zal het volgens Kim bij blijven. ,,Ik voel me compleet. Ik heb echt het idee dat vier het perfecte aantal is voor mij."

In de aflevering werd ook bekend dat Kim en Kanye na de geboorte van Psalm hun huwelijksgeloftes opnieuw hebben afgelegd. De camera's draaiden niet tijdens de ceremonie, waarbij de hele familie Kardashian/Jenner aanwezig was.

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.