Prins William en Kate Middleton gooien benen los in Belize, maar: ‘Ze kunnen beter nog wat oefenen’

videoPrins William (39) en Kate Middleton (40) hebben afgelopen weekend in Belize met de lokale bevolking gedanst. In een video op sociale media danst het koppel, gekleed in het blauw, op de muziek van de lokale Garifuna-cultuur in kustplaats Hopkins. Toch was niet iedereen onder de indruk...

  1. Denker des Vaderlands begrijpt cancelen Jandino op school niet: ‘Is dit harde middel nou nodig?’

    Denker des Vaderlands begrijpt cancelen Jandino op school niet: ‘Is dit harde middel nou nodig?’

    Marjan Slob, de aanstaande Denker des Vaderlands, is verbaasd dat de gemeente Arnhem een gastles van Jandino Asporaat heeft geannuleerd, omdat hij in een podcast enkele omstreden uitspraken heeft gedaan. Asporaat zou op een school komen praten over opgroeien in armoede en over het verstandig omgaan met geld. ,,Wat hebben zijn opvattingen hier nou mee te maken? Ik zie werkelijk het verband niet”, zegt Slob.
  2. William en Kate moeten bezoek aan dorp in Belize afzeggen na protesten

    William en Kate moeten bezoek aan dorp in Belize afzeggen na protesten

    William en Catherine hebben een van hun eerste officiële activiteiten gedurende hun bezoek aan het Caribisch gebied moeten annuleren. De Britse royals vliegen vandaag naar Belize, het eerste land dat het stel bezoekt. Zij zouden zondag een duurzame cacaoboerderij bezoeken in het dorp Indian Creek (Belize), maar bewoners daarvan protesteerden vrijdag tegen het bezoek van het stel. Daarop maakte Kensington Palace bekend dat het dorpsbezoek is geschrapt.