Susan Visser en Joshua Nolet in Jordanië
Volledig scherm
Susan Visser en Joshua Nolet in Jordanië © bnnvara

PowNed brengt Gevaarlijkste Wegen terug op de buis

Het NPO 3-reisprogramma De Gevaarlijkste Wegen keert terug op televisie. PowNed heeft het programma overgenomen van BNNVARA, die het vorig jaar na vier seizoenen afdankte. Het nieuwe seizoen begint op 26 april, zo heeft PowNed bekendgemaakt.

Voorzitter en hoofdredacteur Dominique Weesie is blij dat PowNed De Gevaarlijkste Wegen aan zijn rijtje programma’s mag toevoegen en daarmee een titel kan behouden voor NPO 3. “Een prachtig reisprogramma en een bewezen titel die goed past bij onze nieuwe, bredere koers.”

Aan het programma wordt inhoudelijk dan ook niet gesleuteld. In elke aflevering trotseren twee BN’ers die elkaar niet kennen samen de gevaarlijkste wegen van de wereld: van riskante modderwegen langs steile afgronden tot extreme bergpassen. Ondertussen leren de twee hoofdgasten elkaar beter kennen.

Dit seizoen zijn de koppels Guido Weijers en Abbey Hoes, Steven Brunswijk en Melody Klaver, Janice Forester en Daniel Boissevain, Michael Boogerd en Edson da Graça, Rintje Ritsma en Gaby Blaaser, Ryanne van Dorst en Famke Louise en Dilan Yurdakul en Renate Gerschtanowitz.

Volledig scherm
© bnnvara