Volledig scherm
De politie zette de garage af met een lint. © Peter Vanderveken

Politie valt binnen bij Vlaamse ster op zoek naar verdovende middelen

Ex-Miss België Tanja Dexters en haar vriend Michael Peeters zijn aangehouden voor verhoor door de Belgische politie. In de privéwoning van de Vlaamse, die in Nederland vooral bekend is van haar deelname aan Expeditie Robinson in 2011, is een inval geweest. Daarnaast is de politie ook binnengevallen in de garage van Peeters.

Een groot aantal politiemensen voerde vanochtend de inval uit bij Garage Peeters, samen met een vijftal drugshonden. Daarbij werden drie auto’s in beslag genomen. Er moeten nog verhoren plaatsvinden en daarna wordt duidelijk of Tanja Dexters en haar vriend worden voorgeleid.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat Peeters en Dexters in opspraak komen. Eerder crashte hij met een net gekochte en peperdure Jaguar op de Belgische wegen. Daarna ging hij er samen met zijn vriendin vandoor zonder zich te melden bij de politie.

Volledig scherm
© Peter Vanderveken
Volledig scherm
© Peter Vanderveken
 1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

  Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

  Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.
 2. Visuele krachttoer trekt onbegrijpelijk script Bowie-musical recht
  PREMIUM

  Visuele krachttoer trekt onbegrijpe­lijk script Bo­wie-musical recht

  Natuurlijk, de geest van David Bowie zweeft door de zaal. Daarvoor is de grote portretfoto die na de slotscène van Lazarus wordt getoond, niet nodig. De musical eindigt met zijn meest iconische lied Heroes en begint met de song waarin hij – toentertijd nog door vrijwel niemand begrepen – zijn naderende afscheid van de aarde aankondigt. Het is het titelnummer van de voorstelling met als opening de kippenvelregel: Look up here, I’m in heaven.