Ronnie Flex.
Volledig scherm
Ronnie Flex. © Brunopress

Platenlabel Top Notch en Ronnie Flex uit elkaar: ‘Ik voel me bedrogen’

updatePlatenlabel Top Notch werkt niet meer samen met rapper Ronnie Flex. Dat heeft een woordvoerster van Top Notch vandaag bevestigd aan het ANP. Spec, het managementbureau van Flex, stelt in een reactie dat de partijen al langer niet meer samenwerken.

 1. Sexify: een serie over een app die je tot een climax moet brengen
  Podcast

  Sexify: een serie over een app die je tot een climax moet brengen

  Sex Education, maar dan op z’n Pools. Zo kun je de Poolse Netflix-original Sexify het beste omschrijven. Maar er is genoeg wat deze serie onderscheidt van andere series over sex. ‘Sexify zal denk ik zeer controversieel zijn in het conservatieve Polen,’ zegt seriekenner Kevin Goes van de podcast Bingewatchers. ‘Er zit homoseksualiteit in, losbandigheid wordt aangemoedigd en het Katholieke geloof wordt op de hak genomen.’
 2. Mocro Maffia-acteurs vragen jongen geslachtsdeel te tonen, Bilal Wahib aangehouden
  Update

  Mocro Maf­fia-ac­teurs vragen jongen geslachts­deel te tonen, Bilal Wahib aangehou­den

  Mocro Maffia-acteurs Bilal Wahib (22) en Oussama Ahammoud (20) hebben gisteravond in een livestream op Instagram aan een (vermoedelijk minderjarige) jongen gevraagd voor 17.000 euro zijn geslachtsdeel te tonen. De politie heeft Wahib aangehouden en ondervraagt een 20-jarige getuige. Over diens identiteit wilde de politie niets kwijt, maar waarschijnlijk is dat het om Ahammoud gaat. BNNVara, Zapp én platenlabel Top Notch stoppen direct de samenwerking met Wahib.
 1. Bruiloften in corona-tijd: 'Er wordt weer wat meer getrouwd'
  Play

  Bruiloften in corona-tijd: 'Er wordt weer wat meer getrouwd'

 2. Dit zijn ze winnaars van Lego Masters 2021
  Play

  Dit zijn ze winnaars van Lego Masters 2021