Paul Elstak zet Gelredome in vuur en vlam met 25ste verjaardag Rainbow in the Sky

videoIn het Gelredome vierde Paul Elstak gisteravond de 25ste verjaardag van zijn hitsucces Rainbow in the Sky. Voor zijn show had de happy hardcore-dj veel artiesten uitgenodigd die net als hij succes hadden in de jaren negentig.

In Arnhem genoten de fans van Elstak van 2 Brothers on the 4th Floor, DJ Jean, Party Animals, Mental Theo, The Darkraver en Klubbheads. De dj had zijn gasten met zorg uitgezocht. ,,Wat zijn de 90's zonder hen? Zij moeten er gewoon bij zijn", liet hij eerder al weten. Ook acts die nu populair zijn beklimmen het podium. zo behoren ook Jebroer en The Partysquad tot de optredende artiesten.

Rainbow in the Sky kwam in september 1995 uit en is na al die jaren nog altijd populair. Onlangs kreeg Elstak nog een platina plaat voor zijn hit. ,,Het nummer klinkt nog steeds alsof het gisteren gemaakt is. Meerdere generaties hebben er wat mee. Niet alleen de jongeren van toen, ook de jongeren van nu vinden het heel tof", zei de dj daarover.

Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
2 Brothers on the 4th Floor © ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
Jebroer © ANP
  1. Nederlandse Eyelar schreef comeback-single Demi Lovato: ‘Volgend jaar zelf op de Grammy's’
    PREMIUM

    Nederland­se Eyelar schreef comeback-sin­gle Demi Lovato: ‘Volgend jaar zelf op de Grammy's’

    De comeback van de Amerikaanse hitzangeres Demi Lovato heeft een Nederlands tintje. De popster zong afgelopen weekend bij de Grammy’s haar nieuwe nummer Anyone, dat mede werd geschreven door de Veenendaalse Eyelar Mirzazadeh (25). Het lied staat inmiddels op één in de hitlijsten in de Verenigde Staten. ,,We schreven het al voordat ze die overdosis nam, dus we dachten: dat komt nooit meer uit.”