Brunopress
Volledig scherm
© Brunopress

Patrick Lodiers krijgt satirische zaterdagavondshow

Patrick Lodiers krijgt vanaf volgende week een eigen satirisch programma op de zaterdagavond. In Spaanders neemt hij wekelijks met twee gasten op humoristische wijze de nieuwsweek door, heeft BNNVARA bekendgemaakt.

 1. Jack van Gelder: ‘Als hoofdredactie had ingegrepen, hadden we hier niet over hoeven spreken’
  Video/Update

  Jack van Gelder: ‘Als hoofdredac­tie had ingegrepen, hadden we hier niet over hoeven spreken’

  Jack van Gelder heeft een zware week achter de rug. Dat vertelde hij maandagavond in HLF8, waarin hij na een week afwezigheid terugkeerde als tafelgast. De voormalig NOS Sport-coryfee wilde niet op details ingaan, maar sloot het onderwerp af met een duidelijke boodschap: ,,Als de hoofdredactie ooit goed had ingegrepen en in die incidenten was gedoken en de klachten van de mensen serieus had genomen, hadden we hier helemaal niet over hoeven spreken.”
 2. Bijzonder weer blijft confronterend voor dochter Piet Paulusma: ‘Waren voor ons de mooiste periodes’

  Bijzonder weer blijft confronte­rend voor dochter Piet Paulusma: ‘Waren voor ons de mooiste periodes’

  Martsje Paulusma heeft het er nog altijd moeilijk mee dat ze haar vader Piet Paulusma niet kan bellen bij bijzondere weersomstandigheden. Dat zei ze maandagmiddag in het programma Tijd voor Max, waarin ze te gast was. Het is vandaag precies een jaar geleden dat de markante weerman overleed. ,,Als er een storm was, of sneeuw of twee weken lang een dikke vette hittegolf... dat waren voor ons de mooiste periodes.”