De OG3NE-zangeressen herdenken vandaag de verjaardag van hun moeder. Zij overleed in 2017 op 48-jarige leeftijd.
Volledig scherm
De OG3NE-zangeressen herdenken vandaag de verjaardag van hun moeder. Zij overleed in 2017 op 48-jarige leeftijd. © videostill

OG3NE-zusjes herdenken moeder op haar verjaardag: ‘Ik mis je verschrikkelijk’

Het is een moeilijke dag voor de OG3NE-zangeressen Amy, Lisa en Shelley. De drie verloren in 2017 hun moeder Isolde op 48-jarige leeftijd. Vandaag zou hun moeder jarig zijn en de zusjes herdenken haar daarom op Instagram. 

Amy schrijft op haar persoonlijke instagrampagina ,,Ik mis je verschrikkelijk. Gefeliciteerd lieve mammie’’. Ook de zussen Lisa en Shelley schrijven iets liefs voor hun moeder op het sociale medium. Lisa deelt een gedicht. ,,Eindeloos leven is wat jij hebt in mijn hart. Alleen daar ben je veilig en zonder zorgen. Alweer een jaartje ouder’’, schrijft ze. Vader Ricardo reageert onder de berichten met een hartje. Op zijn eigen pagina deelt hij een foto van zijn overleden vrouw en schrijft daarbij ‘jouw geboortedag in mijn hart’. 

Veel BN’ers steken de meiden een hart onder de riem. Zo reageren Alain Clark, William Rutten en Samantha Steenwijk met hartjes onder de foto's.

Bekijk hieronder de Instagram-berichten van de drie zusjes: