Volledig scherm
Barack Obama en George Clooney genieten van een boottochtje. © AP

Obama's vieren vakantie samen met Amal en George Clooney

George en Amal Clooney kregen dit weekend bezoek in hun tweede huis aan het Comomeer in Italië. De familie Obama streek er tijdens een vakantie neer.

Amerikaanse media plaatsten gisteren beelden van George Clooney en Barack Obama die per boot aankwamen en aanmeerden niet ver van het huis van de acteur en zijn vrouw. De heren waren daarbij opvallend netjes gekleed - ze arriveerden beide in pak. Volgens Italiaanse media gingen de Hollywoodster en mensenrechtenactiviste zaterdagavond al uit eten met de voormalige president en First Lady Michelle. Voor de ontmoeting werd een veiligheidskordon van 300 meter rond het domein ingevoerd.

De Obama’s en hun kinderen maken een rondreis door Europa om te vieren dat jongste dochter Sasha haar middelbareschooldiploma heeft gehaald. Het gezin was met Vaderdag nog in het Franse Avignon. Daar werd vanwege die dag samen gezellig gedineerd. De Obama's werden daarna gespot bij het vakantiehuis van Bono in Èze in de Franse Rivièra. Ze lunchten in het tweesterrenrestaurant La Chèvre d’Or.

Volledig scherm
George en Amal Clooney kregen dit weekend bezoek in hun tweede huis aan het Comomeer in Italië. De familie Obama streek er tijdens een vakantie neer. © EPA
Volledig scherm
© EPA
  1. Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Er is online commotie ontstaan over de afgelopen uitzending van de Vlaamse variant op Dancing with the Stars. Via sociale media laten verschillende kijkers weten dat ze niet te spreken zijn over de uitslag van de wedstrijd en kwade opzet vermoeden. Zo moest Evy Gruyaert zondag de show verlaten, hoewel ze aardige punten kreeg van de jury. Via een lang bericht op Instagram reageert Jan Kooijman (38) nu op alle opschudding.