Volledig scherm
La Casa de Papel. © Netflix

Nu al vierde seizoen van Netflix-hit La Casa de Papel aangekondigd

Het derde seizoen staat pas 19 juli op Netflix, maar een vierde seizoen van La Casa de Papel is nu al aangekondigd. De maker van de serie, Álex Pina, maakte dat vandaag bekend tijdens een evenement in Spanje. De opnames zijn niet gestopt, maar verlengd tot en met augustus om de nieuwe reeks te draaien.

De eerste twee seizoenen van de Spaanse hitserie draaien om de grootste roof in de geschiedenis: de bezetting van de Koninklijke Munt van Spanje. Daarin wordt het geld gedrukt en zo kan El Profesor, de man waar het allemaal om draait, met zijn handlangers een enorm bedrag naar buiten smokkelen. Nadat dit gelukt is genieten ze van een vakantie, maar daar gaat het in het derde seizoen flink mis.

Details over het vierde seizoen zijn nog niet bekend gemaakt, omdat dit anders geheimen verklapt over het derde seizoen.

  1. Peter Pannekoek ontbreekt bij show maar roast Ali B alsnog in keiharde video

    Peter Pannekoek ontbreekt bij show maar roast Ali B alsnog in keiharde video

    Sinds The Roast van Gordon brak Peter Pannekoek pas echt door bij het grote publiek. Bij Giel Beelen en Johnny de Mol was hij wederom van de partij en was keer op keer de ster van de avond. Bij de Roast van Ali B ontbreekt de cabaretier echter, maar hij kon het toch niet laten om nog even wat van zich te laten horen. ,,Vroeger waren er grenzen, totdat Ali B de dood van zijn eigen vader misbruikte om geld te verdienen.’’