De presentatoren van Op1 met vlnr: Hugo Logtenberg, Sophie Hilbrand, Welmoed Sijtsma, Sander Schimmelpenninck, Erik Dijkstra, Willemijn Veenhoven, Giovanca Ostiana, Tijs van den Brink, Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen.
Volledig scherm
De presentatoren van Op1 met vlnr: Hugo Logtenberg, Sophie Hilbrand, Welmoed Sijtsma, Sander Schimmelpenninck, Erik Dijkstra, Willemijn Veenhoven, Giovanca Ostiana, Tijs van den Brink, Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen. © Fotomontage Mark Reijntjens foto's ANP en Hollandse Hoogte

NPO zeer tevreden: Op1 tot deze zomer door met deze presentatoren

De NPO gaat tot de zomer door met de huidige presentatieteams van de latenighttalkshow Op1. Dat zegt een woordvoerder van de publieke omroep. De NPO laat weten ‘zeer tevreden te zijn met de talkshow’.

 1. Proces Johnny Depp tegen The Sun van start: mocht krant schrijven dat hij zijn vrouw sloeg?
  PREMIUM
  video

  Proces Johnny Depp tegen The Sun van start: mocht krant schrijven dat hij zijn vrouw sloeg?

  Een fris ogende Johnny Depp (57) beklom dinsdagochtend de trappen van het Royal Courts of Justice in Londen, waar de rechtszaak van de acteur tegen de krantengroep achter tabloid The Sun van start gaat. De inzet van die rechtszaak is eenvoudig: had de journalist gelijk toen hij schreef dat Depp z'n vrouw mishandelde of gaat het wel degelijk om laster en eerroof? Alles over die zaak op een rijtje.