André van Duin
Volledig scherm
André van Duin © ANP / Leo Vogelzang

Niet alleen Stefano Keizers heet eigenlijk anders: ook deze BN'ers hebben een andere naam

met quizGaat er een belletje rinkelen bij de naam Gover Meit? Nee? Niet heel gek: deze cabaretier is vooral bekend onder zijn pseudoniem Stefano Keizers. De komiek maakte gisteren bekend afstand te willen nemen van die naam. Er zijn nog tal van andere BN’ers die een alter ego hebben en in werkelijkheid heel anders heten. Een overzicht.

 1. Peter Gillis moet dwangsom van een miljoen betalen
  met video

  Peter Gillis moet dwangsom van een miljoen betalen

  Realityster Peter Gillis moet als eigenaar van de Oostappengroep een dwangsom betalen van één miljoen euro. Die werd hem woensdag door de gemeente Peel en Maas (Limburg) definitief opgelegd voor de illegale huisvesting van arbeidsmigranten op vakantiepark De Berckt in het Limburgse dorp Baarlo. De gemeente wees een bezwaar van Gillis tegen de dwangsom af. Gillis laat woensdag weten zich niet in de beslissing van de gemeente te kunnen vinden. Hij gaat de kwestie aan de rechter voorleggen.
 2. Jack van Gelder: ‘Als hoofdredactie had ingegrepen, hadden we hier niet over hoeven spreken’
  Video/Update

  Jack van Gelder: ‘Als hoofdredac­tie had ingegrepen, hadden we hier niet over hoeven spreken’

  Jack van Gelder heeft een zware week achter de rug. Dat vertelde hij maandagavond in HLF8, waarin hij na een week afwezigheid terugkeerde als tafelgast. De voormalig NOS Sport-coryfee wilde niet op details ingaan, maar sloot het onderwerp af met een duidelijke boodschap: ,,Als de hoofdredactie ooit goed had ingegrepen en in die incidenten was gedoken en de klachten van de mensen serieus had genomen, hadden we hier helemaal niet over hoeven spreken.”