Volledig scherm
Nicolette Kluijver. © ANP Kippa

Nicolette Kluijver weer thuis na operatie aan blinde darm

Nicolette Kluijver mocht vandaag het ziekenhuis alweer verlaten. Haar manager bevestigt dat de presentatrice, die vandaag werd opgenomen met een blindedarmontsteking en gelijk werd geopereerd, thuis aan het herstellen is.

Alles is goed gegaan en Nicolette moet het nu even rustig aan doen, aldus haar woordvoerster. Hoelang ze precies moet herstellen kon de zegsvrouw niet zeggen, maar uiteraard hoopt de presentatrice snel weer helemaal opgeknapt te zijn.

Nicolette deelde gisteren op Instagram een foto van zichzelf in een ziekenhuisbed. De presentatrice baalde er extra van omdat ze net haar paard Guus had opgehaald, maar een vrolijke ritje zat er niet meer in.

Vrienden en fans van Kluijver wensten haar gisteren veel sterkte. ‘Schatje toch. Beterschap’, schreef cabaretier Soundos El Ahmadi. Ook Marieke Elsinga reageerde onder het bericht: ‘Oh nooo! Take care.’

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?